de la 6.99 + tva + 0.90% din valoarea rambursului

Când plasezi o comandă pe Millionette.ro, ai libertatea de a alege modul în care îți dorești să primești produsele: fie prin serviciul de curierat direct la adresa specificată de tine, fie optând pentru preluarea personală dintr-unul dintre lockerele FANbox – Fan Courier. Acestea sunt amplasate strategic și îți oferă acces la pachetul tău în orice moment, grație rețelei extinse de peste 1000 de unități răspândite în întreaga țară.

Avantajele utilizării FANbox:

 • Disponibilitate permanentă, 24 de ore din 24, 7 zile din 7 ✅
 • Flexibilitate maximă, găsindu-se în locuri convenabile, cum ar fi acasă, la locul de muncă sau aproape de locurile tale preferate ✅
 • Posibilitatea de a efectua plăți direct la terminalul FANbox, folosind cardul bancar ✅
 • Flexibilitate în gestionarea și redirecționarea coletelor ✅
 • Contribuie la protecția mediului și este economic ✅
 • Design modern și atractiv ✅!
 • Condiții specifice pentru livrarea în FANbox:

  Doar produsele de dimensiuni mici și medii pot fi livrate într-un FANbox, formând un singur pachet cu o greutate maximă permisă de 4 kg. Selectarea opțiunii de livrare în FANbox se face automat la finalizarea comenzii, dacă produsele îndeplinesc criteriul de greutate.

  Cum să ridici comanda din FANbox:

  Pentru a-ți prelua comanda dintr-un locker FANbox, acesta trebuie să conțină produse de dimensiuni mici sau medii. Accesul în locker se face simplu, utilizând codul QR sau PIN-ul primit prin e-mail sau SMS. Fiecare locker este dotat cu un senzor optic capabil să scaneze codul direct de pe ecranul telefonului tău.

  Comanda ta va rămâne disponibilă în locker pentru o perioadă de 36 de ore, extinsă până la 72 de ore în weekenduri, de vineri până duminică. Această perioadă începe din momentul în care primești notificarea prin SMS sau e-mail.